Agro-Food Seminar op 12 & 14 Oktober
Analyse van landbouw-producten
en levensmiddelen
Dit seminar geeft een volledig overzicht over de mogelijkheden van de mechanische voorbereiding en de daaropvolgende analyse (gaande van destructie, verassing, drogen, vetbepaling en proteïnebepaling) van levensmiddelen en landbouwprodukten. Doelgroep zijn gebruikers / analisten die: op hoogte wensen te blijven van:
- nieuwste technologieën
- snellere voorbereidingstechnieken
- snellere analysemethoden
Wij organiseren dit GRATIS seminar samen met BRS, ISO 9001 gecertifieerde leverancier van hoogwaardige laboratorium instrumenten met eigen dienst-na-verkoop.
12.10.2010: Graanstokerij Filliers, Deinze
Programma:
- Welkom (Ann Dewinne/Thomas Snoeks)
- Mineralenbepaling: Moffelovenmethode versus microgolvenmethode (Ingrid De Leyn, UGent)
- Monstervoorbereiding van landbouwproducten en levensmiddelen (Thomas Snoeks)
- Rapid testing for food analysis using microwave and dye binding techniques (Axel Schöner, CEM)
- Korrelgroottemeting bij landbouwproducten en levensmiddelen (Thomas Snoeks)
14.10.2010: Centre Wallon de Recherches Agronomiques, Gembloux
Programme
- Accueil (Ann Dewinne/Thomas Snoeks)
- Préparation des échantillons agro-alimentaires (Thomas Snoeks)
- Rapid testing for food analysis using microwave and dye binding techniques (Axel Schöner, CEM)
- Granulométrie des produits agro-alimentaires (Frédéric Debode)
Klik hier om u in te schrijven
Terug naar het overzicht